Ön oldalunk 283903. látogatója.
Komplex projektmenedzselés

A szolgáltatás keretében cégünk a megrendelővel egyeztetett komplex program megvalósítása érdekében pályázatfigyelést végez, javaslatot tesz a projekt összeállítására és bemutatja a lehetséges megoldásokat. A megbízás időtartama alatt a megrendelőnek személyes illetve telefonos pályázati tanácsadást biztosít, közreműködik a felmerült kérdések megválaszolásában. A partnerrel egyeztetett pályázatokat cégünk szakszerűen megírja, gondoskodik a kifogástalan szakmai és formai kivitelezésről, igény szerint a pályázatban együttműködő cégeket ajánl.

Ennek keretében cégünk biztosítja:

a.) a pályázatírás megkezdését megelőzően szakmai konzultációt, amely kapcsán felméri a megvalósítandó programra vonatkozó konkrét elképzeléseket, valamint tájékoztatást ad a pályázó által csatolandó dokumentumok, igazolások köréről.

b.) a pályázati anyag kötelező dokumentációs oldalainak és szakmai részeinek összeállítását, a megfelelő adatlapok, tartalmi és formai előírások, szabályzatok alapján. (A pályázat megírásának és benyújtásra való előkészítésének időtartama a pályázó cég együttműködése esetén körülbelül egy hónap.)

c.) a pályázati anyag összeállításával és postára adásával kapcsolatos technikai munkálatok elvégzését. (Pl. sokszorosítás, fűzés, CD melléklet elkészítése)

A szolgáltatás választásával a megrendelő kötelezettséget vállal, hogy a pályázatírást cégünkkel végezteti el, s az ehhez szükséges adatokat a rendelkezésre bocsátja. A pályázatfigyelést az alapszerződés megkötése után biztosítjuk. Az egyes pályázatok megírásával kapcsolatos egyedi kondíciókat az esetenként megkötött kiegészítő szerződés tartalmazza.

A szolgáltatás díja:

- alapdíj 35.000,- Ft + ÁFA/ félév

- kiegészítő munkadíj: a pályázat bonyolultságától függően 10.000,- és 200.000,- Ft + ÁFA, külön megállapodás szerint

- nyertes pályázat esetén a nyert összeg 5 – 10%-a +ÁFA, külön megállapodás szerint.

  
Közös költség egyenleg, társasházi adatok lekérdezése (Net-h@z):
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium közreműködésével készült.
info@prosocietas.hu