n oldalunk 221210. ltogatja.
Pályázatok kidolgozása

Az eredményes pályázat szakszerû elkészítése megfelelõ felkészültséget, sokszor nehezen megszerezhetõ háttérismereteket és rutint igényel. Munkatársaink ezt garantálják megrendelõinknek.

A pályázatírás keretében cégünk egy konkrét program megvalósításához biztosítja:

a.) a pályázatírás megkezdését megelõzõen szakmai konzultációt, amely kapcsán felméri a megvalósítandó programra vonatkozó konkrét elképzeléseket, valamint tájékoztatást ad a pályázó által csatolandó dokumentumok, igazolások körérõl.

b.) a pályázati anyag kötelezõ dokumentációs oldalainak és szakmai részeinek összeállítását, a megfelelõ adatlapok, tartalmi és formai elõírások, szabályzatok alapján. (A pályázat megírásának és benyújtásra való elõkészítésének idõtartama a pályázó cég együttmûködése esetén körülbelül egy hónap.)

c.) a pályázati anyag összeállításával és postára adásával kapcsolatos technikai munkálatok elvégzését. (Pl. sokszorosítás, fûzés, CD melléklet elkészítése)

A szakszerû megvalósításra garancia, hogy minimális összegû munkadíj mellett sikerdíjas rendszerben kínáljuk ezen szolgáltatásunkat. Így megrendelõinknek a nagyobb összegû kifizetést csak a ténylegesen eredményes munka esetén kell vállalniuk. A kockázati tényezõ így nem partnereinket, hanem cégünket terheli.

A szolgáltatás díja:

- A pályázat bonyolultságától függõen 10.000 – 200.000,- Ft + ÁFA munkadíj és

- sikeres pályázat esetén a nyert összeg 10%-a +ÁFA sikerdíj.

  
Kzs kltsg egyenleg, trsashzi adatok lekrdezse (Net-h@z):
Az oldal a Gazdasgi s Kzlekedsi Minisztrium kzremkdsvel kszlt.
info@prosocietas.hu