Ön oldalunk 285702. látogatója.
Pályázatok kidolgozása

Az eredményes pályázat szakszerű elkészítése megfelelő felkészültséget, sokszor nehezen megszerezhető háttérismereteket és rutint igényel. Munkatársaink ezt garantálják megrendelőinknek.

A pályázatírás keretében cégünk egy konkrét program megvalósításához biztosítja:

a.) a pályázatírás megkezdését megelőzően szakmai konzultációt, amely kapcsán felméri a megvalósítandó programra vonatkozó konkrét elképzeléseket, valamint tájékoztatást ad a pályázó által csatolandó dokumentumok, igazolások köréről.

b.) a pályázati anyag kötelező dokumentációs oldalainak és szakmai részeinek összeállítását, a megfelelő adatlapok, tartalmi és formai előírások, szabályzatok alapján. (A pályázat megírásának és benyújtásra való előkészítésének időtartama a pályázó cég együttműködése esetén körülbelül egy hónap.)

c.) a pályázati anyag összeállításával és postára adásával kapcsolatos technikai munkálatok elvégzését. (Pl. sokszorosítás, fűzés, CD melléklet elkészítése)

A szakszerű megvalósításra garancia, hogy minimális összegű munkadíj mellett sikerdíjas rendszerben kínáljuk ezen szolgáltatásunkat. Így megrendelőinknek a nagyobb összegű kifizetést csak a ténylegesen eredményes munka esetén kell vállalniuk. A kockázati tényező így nem partnereinket, hanem cégünket terheli.

A szolgáltatás díja:

- A pályázat bonyolultságától függően 10.000 – 200.000,- Ft + ÁFA munkadíj és

- sikeres pályázat esetén a nyert összeg 10%-a +ÁFA sikerdíj.

  
Közös költség egyenleg, társasházi adatok lekérdezése (Net-h@z):
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium közreműködésével készült.
info@prosocietas.hu