Ön oldalunk 285700. látogatója.
Pályázatfigyelés

A pályázatfigyelés szolgáltatás keretében munkatársaink a megrendelő által meghatározott témákban vagy egy meghatározott cél (projekt) eléréséhez felhasználható hazai és Európai Uniós pályázatokat kutatják fel.

A keresés eredményéről igény szerint e-mailben küldünk értesítést, vagy a regisztrációt követően internetes weboldalunkon biztosítunk hozzáférési lehetőséget.

A szolgáltatás kiterjed a meghatározott témákban megjelent, vagy az előre megjelölt cél (projekt) eléréséhez felhasználható pályázatok megnevezésére, továbbá a benyújtási határidő és a kiíró szervezet megjelölésére.

A pályázatfigyelés nem tartalmazza a pályázó kondíciói szerinti szűrést, valamint a pályázati feltételekről szóló kivonatolt ismertetést. Megrendelését azon partnereinknek ajánljuk, akik még nem tájékozódtak a pályázati lehetőségekről, s nem akarják előre elkötelezni magukat a kidolgozás területén.

A szolgáltatás díja: 10.000,- Ft + ÁFA/hó. Egy éves időtartamra köthető és tetszés szerint meghosszabbítható.

A pályázatfigyelési szolgáltatás a megrendelő kérésére kiegészíthető a partner kondíciói szerinti szűréssel. Ebben az esetben a megrendelő külön bontásban kapja meg azon pályázatokat, amelyek kiírási feltételeinek az előzetesen megadott paraméterei szerint megfelel. A pályázatokról kivonatolt írásos ismertető készül, amely megkönnyíti a pályázati feltételek áttekintését. Ezt kiegészíti az ingyenes pályázati tanácsadás, amely segítséget nyújt a megfelelő pénzügyi és megvalósítási konstrukciók kiválasztásához.

A szolgáltatás nem tartalmazza a pályázatírást, s elkötelezettséget sem jelent ennek igénybe vételével kapcsolatban.

A szolgáltatás díja: 15.000,- Ft + ÁFA/hó. Egy éves időtartamra köthető és tetszés szerint meghosszabbítható. 
Közös költség egyenleg, társasházi adatok lekérdezése (Net-h@z):
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium közreműködésével készült.
info@prosocietas.hu