n oldalunk 221206. ltogatja.
Pályázatfigyelés

A pályázatfigyelés szolgáltatás keretében munkatársaink a megrendelõ által meghatározott témákban vagy egy meghatározott cél (projekt) eléréséhez felhasználható hazai és Európai Uniós pályázatokat kutatják fel.

A keresés eredményérõl igény szerint e-mailben küldünk értesítést, vagy a regisztrációt követõen internetes weboldalunkon biztosítunk hozzáférési lehetõséget.

A szolgáltatás kiterjed a meghatározott témákban megjelent, vagy az elõre megjelölt cél (projekt) eléréséhez felhasználható pályázatok megnevezésére, továbbá a benyújtási határidõ és a kiíró szervezet megjelölésére.

A pályázatfigyelés nem tartalmazza a pályázó kondíciói szerinti szûrést, valamint a pályázati feltételekrõl szóló kivonatolt ismertetést. Megrendelését azon partnereinknek ajánljuk, akik még nem tájékozódtak a pályázati lehetõségekrõl, s nem akarják elõre elkötelezni magukat a kidolgozás területén.

A szolgáltatás díja: 10.000,- Ft + ÁFA/hó. Egy éves idõtartamra köthetõ és tetszés szerint meghosszabbítható.

A pályázatfigyelési szolgáltatás a megrendelõ kérésére kiegészíthetõ a partner kondíciói szerinti szûréssel. Ebben az esetben a megrendelõ külön bontásban kapja meg azon pályázatokat, amelyek kiírási feltételeinek az elõzetesen megadott paraméterei szerint megfelel. A pályázatokról kivonatolt írásos ismertetõ készül, amely megkönnyíti a pályázati feltételek áttekintését. Ezt kiegészíti az ingyenes pályázati tanácsadás, amely segítséget nyújt a megfelelõ pénzügyi és megvalósítási konstrukciók kiválasztásához.

A szolgáltatás nem tartalmazza a pályázatírást, s elkötelezettséget sem jelent ennek igénybe vételével kapcsolatban.

A szolgáltatás díja: 15.000,- Ft + ÁFA/hó. Egy éves idõtartamra köthetõ és tetszés szerint meghosszabbítható. 
Kzs kltsg egyenleg, trsashzi adatok lekrdezse (Net-h@z):
Az oldal a Gazdasgi s Kzlekedsi Minisztrium kzremkdsvel kszlt.
info@prosocietas.hu